VERKOOP

Verkoop hulpstukken en andere producten

Niet alleen kunt u voor voetverzorging terecht bij Kris De Bruyn, maar ook voor de aankoop van hulpstukken zoals hulpprothesen kunt u op deze podoloog in Hemiksem rekenen. 

Dankzij de smartgel op basis van aloe vera in stof of in vilt, voorkomt u likdoorns en (overtollige) eeltvorming. Daarnaast verkoopt Kris De Bruyn kousen voor diabeten met extra breedte en kunt u uw keuze maken uit een uitgebreid gamma van verzorgingsproducten zoals crèmes om droge voeten te behandelen en te beschermen. Kortom: alle producten om uw huid elastisch en uw voeten gezond te houden, vindt u bij podoloog Kris De Bruyn. 

Bij interesse voor een van onze verzorgingsproducten, gelieve steeds contact op te nemen via telefoon of email.

Workshops en lezingen

Wilt u zich ook graag verdiepen in de materie van de podologie? Kris De Bruyn organiseert workshops en lezingen op aanvraag over verschillende onderwerpen, individueel op maat van de patiënten. 

Contact

Voor meer informatie kunt u steeds contact opnemen. Komt u graag meteen langs? Een consultatie is mogelijk in de praktijk in Hemiksem, maar indien gewenst kunt u ook langskomen in Lier. Consultaties worden steeds ingepland op afspraak

KRIS DE BRUYN

K. De Backerstraat 6
2620 Hemiksem

[email protected]
BE 0700007428

Contact

Copyright © all rights reserved.