VOETVERZORGING

Voetverzorging op maat

Nagelcorrecties, eeltverwijdering, drukverlegging, likdoornbehandelingen (en verwijderen ervan), orthonyxie, orthoplastie, voetschimmelbehandeling, … Kris De Bruyn kent alle kneepjes van het vak. Heeft u (nog) geen behandeling nodig maar wilt u wel graag advies krijgen over gepaste en correcte zolen en schoenen? Ook dan kunt u rekenen op de vakkundigheid van deze podoloog. 

Met orthonyxie wordt de nagelplaat gecorrigeerd met een nagelbeugel op maat. Zo kan drukpijn of een ingroeiende teennagel verholpen en ontstekingen vermeden worden. Een orthese is een hulpmiddel op maat dat wordt gebruikt om specifieke klachten te verminderen of weg te nemen, zoals een correctie van de stand van de tenen of het ontlasten van pijnlijke plekken. 

Voetverzorging bij risicovoeten

Podoloog Kris De Bruyn heeft een paramedische bacheloropleiding op zak en voert voornamelijk voetverzorgingen uit bij risicovoeten. Diabetespatiënten, oncologische patiënten en reumapatiënten hebben baat bij een gespecialiseerde voetverzorging om voetklachten te laten behandelen, maar ook preventief voor een screening of voor passend advies. Kris De Bruyn bekijkt graag welke voetzorg u nodig heeft. 

Een goede voetverzorging is belangrijk, en niet in het minst voor diabetespatiënten. Daarom is het aangewezen om tijdig en op regelmatige basis op consult te gaan bij een podoloog. Daarnaast kampt ook een groot aantal patiënten met Reumatoïde Artritis met voetklachten. De behandeling die Kris De Bruyn opstelt zal afhankelijk zijn van de pijn en de nood aan hulp bij het verzorgen van de voeten. Ze tracht steeds als doel voorop te stellen dat een chirurgische ingreep zo lang mogelijk vermeden of uitgesteld wordt. U zo snel mogelijk vrij maken van alle klachten en pijnen aan de voet(en), daar gaat Kris De Bruyn elke dag opnieuw voor! 

Workshops en lezingen

Wilt u zich ook graag verdiepen in de materie van de podologie? Kris De Bruyn organiseert workshops en lezingen op aanvraag over verschillende onderwerpen, individueel op maat van de patiënten. 

Contact

Voor meer informatie kunt u steeds contact opnemen. Komt u graag meteen langs? Een consultatie is mogelijk in de praktijk in Hemiksem, maar indien gewenst kunt u ook langskomen in Lier. Consultaties worden steeds ingepland op afspraak. 

KRIS DE BRUYN

K. De Backerstraat 6
2620 Hemiksem

[email protected]
BE 0700007428

Contact

Copyright © all rights reserved.